top of page
Computer Programming

ПРОГРАМИРАНЕ ЗА УЧЕНИЦИ

 

Програмиране с Python

На вниманието на всички млади и амбициозни програмисти!

Готови ли сте да направите първите си стъпки в света на кодирането? Нашият курс по Python за начинаещи е тук, за да разпали страстта ви към програмирането и да отвори вратите към безкрайни възможности!

 

 1. Какво представлява курсът ?

Нашият курс по Python е вълнуващо пътешествие, което въвежда учениците в света на програмирането, използвайки един от най-гъвкавите и популярни езици – Python. Той е специално създаден за ученици, които са малко по-големи и нетърпеливи да се потопят в магията на кодирането. Подходящ е за ученици от 8. до 12. клас.

    2. Какво включва ?

В този изчерпателен курс учениците ще научат основните концепции на програмирането с Python. Те ще изследват широк спектър от теми, включително:

 

 • Синтаксис и типове данни на Python

 • Условни оператори и цикли

 • Функции и обектно-ориентирано програмиране

 • Работа с файлове и обработка на изключения

 • Изграждане на вълнуващи проекти и приложения
   

    3. Цел на курса

Основната цел на този курс е да даде на учениците основни умения за програмиране, които ще послужат като стъпало за бъдещи начинания в света на технологиите. Опростеността и четливостта на Python го правят идеалния език за начинаещи.

 

    4. Ценни умения, които ще придобият нашите ученици

Нашият курс по Python не е само за изучаване на синтаксис – той е за насърчаване на умения за решаване на проблеми, логическо мислене и креативност. Учениците ще работят по проекти от реалния свят, от проектиране на прости игри до изграждане на приложения. Този практически подход ще подобри техните способности за решаване на проблеми и ще повиши увереността им в справянето с реални предизвикателства при програмирането.

 

    5. Продължителност и цена на курса:

12 седмици (три месеца) по 3 учебни часа.

Цена на курса : 480 лв. (или 160 лв. на месец).

 

Курс по "Уеб Дизайн"

   

      1. Какво представлява курсът ?

Нашият курс по HTML и CSS е динамична и интерактивна програма, специално създадена за млади умове, нетърпеливи да изследват магията зад уебсайтовете и потребителските интерфейси. Учениците ще открият градивните елементи на уеб разработката, от структуриране на уеб страници с HTML до създаването на зашеметяващ дизайн с CSS. Курсът е подходящ за ученици от 5. до 9. клас.

 

     2. Какво включва ?

В този курс записалите се ще научат основните концепции на HTML и CSS, създавайки и стилизирайки уеб страници от нулата. Те ще изследват теми като:

 

 • Разбиране на HTML тагове и атрибути

 • Елементи за стилизиране с CSS свойства

 • Създаване на адаптивни оформления за различни устройства

 • Включване на изображения, мултимедия и други!
   

    3. Цел на курса

Нашата цел е да дадем възможност на учениците да придобият уменията и знанията, необходими за създаване на свои собствени дигитални проекти.  До края на курса учениците ще имат увереността да проектират и създават привлекателни уебсайтове.
 

    4. Ценни умения, които ще придобият

Курсът не е само за кодиране, той  развива творчеството и подобрява уменията за работа в екип. Учениците ще работят върху реален проект за уеб разработка от началото до края, симулирайки реална работна среда. Те ще се научат как да си сътрудничат, да обмислят идеи и да отстраняват проблеми като екип, така развиват качествата и уменията, необходими в професионалния свят.

     5. Продължителност и цена на курса:

12 седмици (три месеца) по 3 учебни часа.

Цена на курса: 420 (140 лв. на месец)

Либери център ЕООД запазва правото за промяна в условията.

Python-logo-notext.svg.png
bottom of page